Search
Search Menu

Novetat fiscal per als dècims premiats en la Loteria de Nadal

Tributación loterías y premios

Llegim a cadenaser.com, entrada «La bona notícia fiscal per als teus dècims premiats en la Loteria de Nadal«, que «Los premios que no superen los 10.000 euros no tributarán a Hacienda. Hasta esta reforma legal, que entró en vigor en julio, se tributaba a partir de premios de 2.500 euros«.

Segons el nou tractament fiscal dels premis de loteria, aprovat al juliol, els premis que no superin els 10.000 euros no tributaran a Hisenda. Això afectarà el reintegrament, les centenes, els premis menors, i als dècims amb el número anterior i posterior al Gros. Fins aquesta reforma legal, es tributava a partir de premis de 2.500 euros. La tributació és per premi (és a dir, no és acumulable).

En realitat, la llei que regula la tributació en els premis de loteria no només afecta el sorteig extraordinari de Nadal, sinó també al de El Niño i a tots aquells premis organitzats per Loterías y Apuestas del Estado: és a dir, Loteria Nacional, La Primitiva, Bonoloto , El Gordo de la Primitiva, Euromillones, la Quiniela, Lototurf, Quíntuple Plus i El Quingol. També, als premis de la Creu Roja i l’ONCE.